Стопкадър България Он ЕърТъжната новина за кончината  на кралица Елизабет достигна

...
Стопкадър България Он ЕърТъжната новина за кончината  на кралица Елизабет достигна
Коментари Харесай

Принц Луи и чичо му Хари изпратиха кралицата със специални послания

Стопкадър България Он Еър

Тъжната вест за кончината  на кралица Елизабет доближи и до правнуците ѝ – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – децата на английския престолонаследник принц Уилям. Тя им била обявена от тяхната майка – принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, съобщи.

„ Щом Кейт сподели на децата за гибелта на кралицата най-трогателната реакция пристигна от 4-годишния Луиз “, издава източник от Бъкингамския замък.

„ Поне баба в този момент е с дядо “, споделил дребният Луиз, научавайки за гибелта на прабаба си Елизабет II.

Съпругът на кралицата - принц Филип умря предходната година.

Принц Хари разгласява изказване, в което отдава респект на „ непоколебимата прелест и достолепие “ на баба си, на които тя е „ останала вярна през целия си живот и в този момент те са нейното постоянно завещание “, съобщи

" В честването на живота на моята баба, Нейно Величество Кралицата - и в печал за нейната загуба, всички ние си спомняме за водещия компас, който тя беше за толкоз доста хора в нейния ангажимент към работа и дълг ", написа херцогът на Съсекс.

Той си спомня и думите, които тя показа след гибелта на брачна половинка си принц Филип: „ Животът, несъмнено, се състои от последни раздели, както и от първи срещи. “

„ Бабо, до момента в който тази последна разлъка ни носи огромна горест, аз съм постоянно признателен за всичките ни първи срещи – от най-ранните ми детски мемоари с теб, до срещата ни за първи път като мой главнокомандващ, до първия миг, в който ти срещна моята скъпа брачна половинка и прегърна обичаните си правнуци ", споделя още принцът.
           
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР